Section 11019.11

Gov. Code § 11019.11, under General.

Gov. Code § 11019.11

(a) Except as provided in Section 11019.12, every state agency that requests on any written form or written publication, or through its internet website, whether a person is a veteran, shall request that information only in the following format: “Have you ever served in the United States military?”

(b) This section shall apply only to a written form or written publication that is newly printed on or after July 1, 2014.

(Amended by Stats. 2022, Ch. 376, Sec. 1. (AB 305) Effective January 1, 2023.)