No member of a public agency, board, bureau, commission, authority, or body who is paid on a per meeting basis shall be paid for more than one meeting in any one calendar day. (Ga. L. 1976, p. 166, § 1.)
O.C.G.A. § 45-7-6, under GENERAL PROVISIONS OPINIONS OF THE ATTORNEY GENERAL.
O.C.G.A. § 45-7-6
No member of a public agency, board, bureau, commission, authority, or body who is paid on a per meeting basis shall be paid for more than one meeting in any one calendar day. (Ga. L. 1976, p. 166, § 1.)