Transfer to Employees’ Retirement System of Georgia prohibited

O.C.G.A. § 47-2-190, under PROVISIONS APPLICABLE TO PARTICULAR GROUPS OF EMPLOYEES OPINIONS OF THE ATTORNEY GENERAL.

O.C.G.A. § 47-2-190

Any member who has service credits with the Public School Employees Retirement System may not have any such service credits transferred to the Employees’ Retirement System of Georgia. (Code 1981, § 47-2-190, enacted by Ga. L. 1987, p. 575, § 7.) Part 4 Employees of Certain State Departments