Prior service as a judge or solicitor of a court of record

O.C.G.A. § 47-2-291, under PROVISIONS APPLICABLE TO PARTICULAR GROUPS OF EMPLOYEES OPINIONS OF THE ATTORNEY GENERAL.

O.C.G.A. § 47-2-291

Prior service performed by a member as a judge or solicitor of a court of record shall be creditable year for year, not to exceed five years for each type of service, notwithstanding that such service may have been for longer periods. (Ga. L. 1952, p. 175, § 3.)