Settlement of estate without administration

O.C.G.A. § 53-6-44, under COUNTY ADMINISTRATORS OPINIONS OF THE ATTORNEY GENERAL.

O.C.G.A. § 53-6-44

Nothing in this article shall be construed to require the probate court to vest administration in the county administrator or any other person when the heirs agree to settle the estate without administration. History. — Code 1981, § 53-6-44, enacted by Ga. L. 1996, p. 504, § 10. COMMENT This section carries forward the provisions of former OCGA Sec. 53-6-102. Former OCGA Secs. 53-6-50 through 53-6-54, relating to substitutions for personal representatives and guardians engaged in war service, are repealed. ARTICLE 6 BOND