Void, revoked, or lapsed devise

Ind. Code § 30-4-2.1-6, under Rules for Interpretation of Trusts.

Ind. Code § 30-4-2.1-6

Sec. 6. If a devise of real or personal property, not included in the residuary clause of the trust: (1) is void; (2) is revoked; or (3) lapses;

the devise becomes a part of the residue and passes to the residuary beneficiary. As added by P.L.4-2003, SEC.7.