Caterer license

37A O.S. § 2-112, under Alcoholic Beverages.

37A O.S. § 2-112

A caterer license shall authorize the holder thereof to sell mixed beverages for on-premises consumption incidental to the sale or distribution of food at particular functions, occasions or events which are temporary in nature. A caterer license shall not be issued in lieu of a mixed beverage license. A caterer license shall only be issued in counties of this state where the sale of alcoholic beverages by the individual drink for on-premises consumption has been authorized. A separate license shall be required for each place of business. Added by Laws 2016, c. 366, § 24, eff. Oct. 1, 2018. NOTE: Laws 2016, c. 366, was conditionally effective upon passage of State Question No. 792, Legislative Referendum No. 370, which was adopted at election held on Nov. 8, 2016.