Permitting a person to be drunk or intoxicated on licensed premises – Penalties

37A O.S. § 6-124, under Alcoholic Beverages.

37A O.S. § 6-124

Any licensee permitting a person to be drunk or intoxicated on the licensee's licensed premises shall be guilty of a misdemeanor, and upon conviction punishable by a fine in an amount not exceeding One Hundred Dollars ($100.00), by imprisonment in the county jail

for a term not more than thirty (30) days, or by both such fine and imprisonment. Added by Laws 2016, c. 366, § 164, eff. Oct. 1, 2018. NOTE: Laws 2016, c. 366, was conditionally effective upon passage of State Question No. 792, Legislative Referendum No. 370, which was adopted at election held on Nov. 8, 2016.