Title 10, Armed ForcesRelease 119-102

§2568 Retention of Combat Uniforms by Members Deployed in Support of Contingency Operations

Title 10 › Subtitle A — General Military Law › PART IV — SERVICE, SUPPLY, AND PROPERTY › CHAPTER 152 — ISSUE OF SUPPLIES, SERVICES, AND FACILITIES › § 2568

Last updated Aug 21, 2026|Official source

Summary

A military Secretary may let a service member deployed at least 30 days keep the issued combat uniform after returning.

Full Legal Text

Title 10, §2568

Armed Forces, Source: USLM XML via OLRC

The Secretary of a military department may authorize a member of the armed forces under the jurisdiction of the Secretary who has been deployed in support of a contingency operation for at least 30 days to retain, after that member is no longer so deployed, the combat uniform issued to that member as organizational clothing and individual equipment.

Reference

Citations & Metadata

Citation

10 U.S.C. § 2568

Title 10, Armed Forces

Last Updated

Aug 21, 2026

Release point: 119-102