Title 10 › Subtitle B — Army › PART IV — SERVICE, SUPPLY, AND PROCUREMENT › CHAPTER 765 — ISSUE OF SERVICEABLE MATERIAL TO ARMED FORCES › § 7564
When a Navy or Marine detachment is serving ashore with Army troops, an Army officer the Secretary of the Army designates must, when the Navy or Marine commander asks, provide rations, camp equipment, and transportation.
Full Legal Text
Armed Forces, Source: USLM XML via OLRC
Legislative History
Reference
Citation
10 U.S.C. § 7564
Title 10, Armed Forces
Last Updated
Aug 21, 2026
Release point: 119-102