Payable to Bearer

N.Y. Uniform Commercial Code Law § 3-111, under Short Title, Form and Interpretation.

N.Y. Uniform Commercial Code Law § 3-111

Section 3--111. Payable to Bearer. An instrument is payable to bearer when by its terms it is payable to (a) bearer or the order of bearer; or (b) a specified person or bearer; or (c) "cash" or the order of "cash", or any other indication which does not purport to designate a specific payee.